full fart mot helgen

äntligen helg och verkligen en helg att se fram emot!

ikväll blir det fredagsmys med idol, taco och vin. kan det bli bättre en fredag? svar nej. imorgon kväll ska det ätas mat och supas till ännu en gång men innan dess, för att twista till helgen lite extra...trumvirvel...ett tolvtimmars övertidspass på mjölkfabriken!

som jag skrev igår så planerar man i min värld, men jag tror att det är lika bra att lägga ner den aktiviteten faktiskt. kvällens planer står jag dock fast vid och det finns inget som kan rubba dom minsann.
det är fredag, det ska drickas vin och humöret är på topp!



F Y I

ingen mobil. ingen hemtelefon. inget internet. snacka om att känna sig som att man har blivit dumpad på en öde ö och ingen vet vart man befinner sig. ni kan säkert förstå den otrevliga känslan! tisdagen var en riktig pers och ett ytterst tydligt bevis på att man är uppvuxen under 2000-talet.

onsdagen lyckades bjuda på några skrällar med. jag har inte vant mig vid överraskningar och kommer förmodligen aldrig att göra det heller. i min värld planerar man. sen kanske man inte alltid följer planeringen, men det är en annan femma!

ikväll är det tvättstuga och idol som gäller och imorgon är det äntligen fredag!

tomorrow belongs to you

shit shit shit vad tiden går fort! vem minns inte när man var sex år och inte kunde bärga sig tills det extremt långa lovet var slut så att man ÄNTLIGEN fick börja skolan. den känslan höll tyvärr inte i sig resten av skolåren.

just för tillfället önskar jag att jag var sex år igen och att tiden gick liiiite långsammare så att jag kunde få klura ut i lugn och ro vad det ska bli av mig härnäst. mest av allt skulle jag vilja spola ner min beslutsångest och min osäkerhet i närmaste toalett. jag gissar dock att det inte är så enkelt.

nae, här gäller det att ta egna kloka beslut, jag är ju trots allt snart tjugo år fyllda och som någon, vem det nu var, någon gång sa; man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke.



sju sorger och åtta bedrövelser

i brist på annat roade jag mig förut med att kika igenom min gamla bilddagbok. ni vet, det där man sysslade med efter lunars glänsardagar och innan facebook erövrade cyberspace.

denna bilddagbok uppdaterade jag alltså lite då och då i cirkus två år(!) och när jag nu satt och bläddrade igenom den konstaterade jag att dom där åren, mellan 2007 och 2009, tydligen hade både väldigt höga toppar och väldigt djupa dalar. topparna och dalarna lär vara återkommande i resten av livet men förhoppningsvis blir inte dalarna lika djupa. gymnasietiden var väl något alldeles speciellt ändå, topparna var ju helt awesome och jag gissar, eller vill gärna tro iallafall, att dalarna har gjort mig lite starkare.


 



sju sorger och åtta bedrövelser sen
så länge sen, så länge sen
du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för länge sen
så länge sen, så länge sen



tjofaderittan lambo

idag skulle jag inte påstå att jag är den fräschaste människan som vandrar på denna planet men jag kan fasen stå ut med det för jäklar vad trevligt det var igår!
det spårade en aning där nån gång vid tolv skulle jag tippa och det finns vissa mindre smickrande bilder på min mobil som jag tror stannar där faktiskt. vi tog oss aldrig till någon torsdagsklubb men det kan bero på att min lägenhet dög alldeles utmärkt för oss.
när klockan var sju imorse hade jag fortfarande inte somnat och jag kan nästan svära på att jag aldrig ska äta en fyllekebab igen. 

men vad säger vi? ska vi göra om det snart? jag är på!


like a shotgun needs an outcome

ibland känner man känslor man inte trodde fanns alls i kroppen, mycket märkligt det där. men så fort man får ventilera sig så springer som där känslorna och gömmer sig igen och det tackar vi för!

just en dag när sådana känslor visar sig är jag glad att jag är omringad av världens bästa människor.
hälsade på hemma hos kerka idag, alltid ett kärt återseende och hon får en alltid att känna sig som att man är fjorton igen, alltså sådär fruktansvärt fnissig. det kan ju egentligen inte bli bättre!

snart dyker det upp en annan klunga goda människor till min lya och så kör vi en torsdagsklubb på det, vad mer kan man begära en dag som denna!?

omorganisation

datorn is back! hoppas den är på bättre humör nu än vad den var sist den flyttade hem.

en ledig dag som idag är det mycket som ska hinnas med och då är en försovning icke att föredra. om man ändå lyckas med en försovning så är det mycket på att-göra-listan som blir lidande och i mitt fall är det tvätt och städning som blir lidande.
istället ska jag hänga runt med världens finaste människor och njuta av livet, tummen upp för det!

caroline + iPhone = osant

sprucken iPhone.
vi har alla hört talas om det så många gånger och vi har alla säkert någon gång undrat hur man lyckas med det. då ska jag be att få tala om att det är inte så svårt alls faktiskt för nu har även jag lyckats.
efter att ha tappat min iPhone i asfalten och efter det kört över den med cykeln i en rasande fart trodde jag att den skulle klara allt, men icke! det fick jag reda på idag. besviken.

nu tänkte jag ge en liten guide i hur man gör för att skapa det perfekta sprickmönstret över precis HELA skärmen, varsågoda!

- lägg först ner nycklarna i ett ytterfack på väskan
- lägg sedan ner mobilen i samma fack
- kom sedan på att du behöver nycklarna
- dra upp nycklarna i en rasande fart ur väskan (vid det här momentet har du helt glömt bort att mobilen ligger ÖVER nycklarna)
- låt mobilen falla cirka en meter ner i ett stengolv

svårare än så är det inte mina vänner!


RSS 2.0