nöjd

full fart hela dagen igår!
först avverkade jag ett förmiddagpass på arla och från och med nästa vecka börjar jag jobba på schema, alltså två månader tidigare än tänkt. som jag ser det är det två löner till och därmed större chans att resan till USA faktiskt blir av!

efter jobbet stressade jag iväg på min cykel till sjukhuset för en kontrollröntgen av lungorna för att se till så att jag är helt återställd efter min sjukdomstid. när jag var klar med det väntade det bästa av allt. nämligen en onsdagsfika ute i solen min mina vänninor. då mår man vill jag lova. då mår man!
vi kanske ska införa onsdagsfika som en tradition nu när våren är här och allt? vi är ju på god väg iallafall, så varför inte undrar jag?

om cirkus en timme och en kvart stämplar jag in på arla. ska få mitt schema idag. nyfiken!


järngänget

om alla söndagar var som igår så skulle jag älska söndagar.
jag tillbringade ungefär nio timmar i mitt kök tillsammans med världens finaste människor. tanken var att vi skulle umgås över en lunch och en fika men vi hann även med en middag innan det var dags för dem att bege sig hemåt.

vi avverkade de flesta samtalsämnena man kan tänka sig men framförallt pratade vi om det stora landet på andra sidan atlanten där en av mina äldsta vänner kommer bosätta sig ett år framöver från och med den artonde april. blandade känslor kring det äventyret. en sak som är säker är att vi kommer sakna henne så att det gör ont ibland. en annan sak som är säker är att vi tänker hälsa på henne, vare sig hon vill det eller inte!

hur många lingon finns det i världen

ojojoj, däckade vid tio igår och det har minsann inte hänt på länge. vi hann inte ens starta filmen vi hade hyrt, osis!

idag har inte gud velat samarbeta med mig speciellt mycket och det har lett till endel vredesutbrott. hoppas dock att det vänder nu när det snart är dags att bege sig ner till city för att ta en bit mat och gå på bio med mina snyggisar. vem vet, kanske blir det en drink eller två också? 


friday i'm in love

den här fredagen kunde nog inte ha blivit så mycket bättre faktiskt.
skulle jobbat till klockan tio men det fanns i stort sett inget att göra så vi drog vid halv sju istället. det kallar jag fredagslyx! mamma mötte upp mig på hemvägen och vi bajkade in till stan och hyrde film och köpte med oss mat från kikkobar. det kallar jag ännu mer fredagslyx!

imorgon blir en fin dag också. men nu är det dags för soffhäng, man måste ju bara älskat!


signs

aldrig någonsin i hela mitt liv har jag varit så trött som jag har varit idag. efter fyra hårda nätter med tv elvas kvalitetsutbud är jag helt slut. ae, imorn är det dags att ta nya tag och jobba eftermiddag istället för natt, helt okej! tydligen lär det bli en lugn fredag också, inte mig emot.

här ligger jag och filosiferar om olycklig och obesvarad kärlek. då börjar adele sjunga make you feel my love sådär ljuvligt och hjärtskärande. måste vara ett tecken helt enkelt.

det finns en tätort på en slätt

nätterna på arla rullar på fint. nått annat som också är fint är att våren är på intågande och jag älskart!
iPoden ska proppas med ljuvliga toner och så ska jag njuta när jag bajkar till jobbet ikväll. det är nästan så att man längtar lite grann. fast det är klart, ditfärden lär ju inte slå hemfärden imorgonbitti. soluppgång, en nyvaken stad och kanske lite lars winnerbäck för att väcka vårkänslorna riktigt ordentligt.

the smell of winters end

jag mår förvånansvärt bra idag trots gårdagens bravader, underbart! detta resulterade i att jag gav mig ut på en liten söndagspromenad och jädrar vad jag njöt. jag ignorerade den snö som fortfarande envisas med att ligga kvar på marken och så njöt jag av vartenda steg jag tog.

ikväll är det dags för arbete igen, allt för länge sen sist så jag är lite smått nervös faktiskt. förhoppningsvis har inte allt jag lärde mig under sommaren försvunnit. och förhoppningsvis kommer de tio timmarna från klockan tjugo till klockan halv sju imorgon bitti flyga fram.


drink to that

vinkvällen igår slutade på stan med shotsbricka och dans.
varför slår det alltid slint när jag är med er görls?

 


lördag it is

här släpas man upp i ottan på en lördag för att, hör och häpna, städa! vad är det för stil?  jag kom rätt lindrigt undan ändå, mamma tog han dom det grövsta jobbet om man säger.

senare väntar desto roligare planer. lea har bjudit in till vinkväll och det tackar man ju sällan nej till, speciellt inte efter vinkvällssuccén senast som ägde rum hemma hos mig! så kvällen till ära ska jag infinna mig i tallboda och korka upp. ja, faktiskt ska jag korka upp ikväll för ovanlighetens skull. boxen är ju annars min ständiga följeslagare kvällar som den här men idag är det flaska som gäller. känns lite lagom lyxigt!



vinkvällssuccé @ caroline
frågan är ju om vi håller igång lika länge ikväll som vi gjorde sist?


caroline blindbom

killthemessenger.blogg.se 
den bloggen blev inte långlivad, men jag tycker ändå att den förtjänar att finnas kvar för allmän beskådan ute i cyberspace. visste väl att jag skulle tröttna på namnet, så typiskt! nu fick det bli ett lite mer tidlöst namn, något som påminner lite mer om mig själv.



RSS 2.0