happy friday

en fredag som denna måste man bara älska!

kickade igång dagen med att laga lunch åt min fina vän och just nu sitter jag här efter ett litet mini-hemma-spa och luktar gott som få! om en timme anländer mamma hit med kvällens middag, och inte vilken middag som helst, utan min favoritsushi, direktimporterad till linköping från stockholm med tåg. lyx!

vad göra?

okej, nu är det såhär. jag vet inte när jag klippte mig senast så det är verkligen hög tid för ett besök på hårmagasinet. helst imorgon!

det som är värst med dessa frisörbeök är ju att man ska lyckas bestämma sig för vad man ska göra med håret. och med tanke på att jag lever med en extrem beslutångest så är detta alltid ett enormt problem.

är ena stunden sugen på att kapa håret som jag gjorde sist men andra stunden är jag helt säker på att jag ska spara ut till långt igen. om jag ska ändra färg så brukar det alltid bli några nyanser mörkare så nu är jag sugen på att kanske lägga i lite ljusare toner, men å andra sidan är ju mörkt väldigt snyggt. för att inte tala om rött, vågat och läckert!

ja, ni märker ju. jag är lika kluven som mina toppar...

lördagsgodis

idag är det en härlig lördag!

mormor är på besök så förmiddagen har spenderats på stan tillsammans med henne och mamma.
kvällen ser jag fram emot extra mycket då det blir riktigt lördagsmys med fina vänninor! mello har dragit igång och den ska ses efter vi har tillagat och avnjutit en god middag tillsammans. att kylen är full med vin gör ju faktiskt inte saken sämre om man säger!


klappat & klart

JAAAARÅ!

om nästan exakt en månad kommer jag befinna mig 5 timmar och 25 minuter härifrån med flyg. närmare bestämt i hurghada, egypten. hur najs? för jävla najs! en vecka tillsammans med min gosiga mamma fullproppad med sol, bad, många böcker, god mat och ingen stress. ammen det är ju helt suveränt.

tack gode gud för att det inte är så värstans långt kvar för jag längtar nämligen ihjäl mig!

oh, the bitter winds are comming in

helt otroligt vad tiden tickar på! redan har några av februaris få dagar passerat.
dock känns våren otroligt långt borta ändå för helt plötsligt bestämde sig någon uppe i väderhimlen för att det skulle bli vinter nu. den tackar vi inte för.

min fina mamma och jag planerar att fly iväg till varmare breddgrader en vecka fram i mars och jag hoppas verkligen att planerna går i lås. är det något jag behöver innan flyttlasset går och jobb drar igång så är det sol mina vänner! 


RSS 2.0