i’ve got the moves like Jagger

jag tog helg igår klockan 06.15 och sen sov jag till 15.30. det var inte riktigt så det var planerat men så blev det!
dom senaste nätterna har berikats med kvalitetsshowen jerry springer. alltså, är det på riktigt eller är det uppgjort!? i vilket fall så är det nog det sjukaste programmet i världshistorien, utan konkurrens.

kvällen ska spenderas med grabbarna och kerka. det ska ätas, men mest drickas. mojito, cosmos och vin ska flöda mina vänner! jag kanske även tänker demonstrera hur man moves like jagger och det kan ju inte bli annat än succe!


http://www.youtube.com/watch?v=9G4jnaznUoQ 


möjsigt

idag har jag faktiskt unnat mig en riktig slappardag. precis en sån dag som man vill ha fler av såhär på hösten när man kryper upp i soffan under en filt med en bra tidning, sina egna tankar och en god chokladkaka. helt okej va!?

borde egentligen fixa min cykel som har fått för sig att strejka men det får vänta ett tag till. på grund av cykelstrejken så fick jag ta en härlig promenad till jobbet igår. min vandring började 05.20 och utanför porten mötte jag ett par i fyrtiofemårsåldern som troligtvis var på väg hem från hamlet, bishops arms eller liknande uteställe. dom föreslog att vi skulle sno en bil så att jag kunde köra dom hem. jag avböjde vänligt men bestämt och fortsatte i rask takt mot mitt arbete.


hej hej hemskt mycket hej

soffläge hela dagen. fest igår eller? nae, igår gick jag loss med sofia i ullared.
hittade allt som stod på inköpslistan och lite till såklart så jag är mer än nöjd med våran tripp! som alltid köpte vi varsin triss innnan hemfärden och hoppades på att bli miljonärer eller nått i den stilen men det gick tyvärr inte vägen den här gången heller. men vad gör det? vi har ju varandra att berika våra dagar med!

ikväll ska jag ÄNTLIGEN ha skypedate med min älskade amerikanare! dags för mig att sätta igång med städningen om hon ska få gå husesyn ;)

i ett nötskal

igår städade jag här hemma och efter det tog jag en riktigt lång och varm dusch. senare på kvällen skulle jag ta cykeln hem till mamma så jag började fixa iordning mig lite smått, packade väskan och tog på mig skorna. när jag sen skulle ta på mig jackan upptäckte jag något synnerligen märkligt. kvar på huvet hade jag en stor handduksturban! 
är det någon som skulle kunna lyckas med något sånt här så är det ju jag. tack gode gud för att jag upptäckte det innan jag hade kommit utanför dörren bara!


sweet sweet tuesday

kinamatsdejt med malin och premiär för desperata husfruar. det kallar jag för en pretty damn good tisdag!
tänkte slänga mig på soffan och fortsätta njuta av kvällen till criminal minds-boxen och privilegiet att sen fram emot småtimmarna få gå och lägga mig i min säng. det är aldrig fel mina vänner, det är aldrig fel!

RSS 2.0