livet? var tog du vägen?

hallå? någon där? med tanke på mitt effektiva uppdaterande förstår jag ju att det hänger grymt mycket folk här både var och varannan dag och väntar ihärdigt på nästa uppdatering. "vad har hänt idag?" "vad har hon hittat på för tokigheter nu?" så tänker ni. eller? om någon är här så let me know tack. nu kommer iaf äntligen en uppdatering om mitt galna och vilda liv såhär lagom till helgen! imorgon ska jag städa mitt hem så det gnistrar och blänker i varje liten vrå och på lördag är det dags för gallej ute på det beryktade loftet i gammelkil. så fruktansvärt kick-ass det kommer bli! synd bara att jag jobbar på lördag. smällar man får ta om man ska bli millis! inte roligare för det dock.

ettan förlora tvåan vann

här har det inte hänt mycket på ett tag!
just nu är jag på besök hos mamma och passar då på att snylta på hennes dator då jag själv inte skaffat mig någon än.

är på plats i min etta på platensgatan och trivs som fisken i vattnet. annars om jag inte hänger i lyan så hänger jag på arla. känns nästan som att jag hänger mer där än någonannanstans. jag har kirrat mitt truck-kort så nu för tiden kan man titulera sig som truckförare, tufft!
jag och mina kära vänninor har även provat på att vina i min ungkarlslya och det funkade alldeles utmärkt. numera vet vi också att det inte är några problem att åka taxi från platensgatan till ödegårdsgatan en tisdagkväll bara för att hämta mer vin och sedan åka direkt tillbaka igen. vi har även provat att bli utelåsta och jag har invigt tvättstugan. ingenting är omöjligt!

ae, det går ju liksom inte riktigt att summera de tre senaste veckorna känner jag. skulle gärna dela av mig av alla tokigheter och mysigheter men jag tror faktiskt inte att någon ens skulle orka läsa. orkar man ens läsa allt det här?

nu är det dags att sverige tar och vinner hem VM-guldet. speciellt eftersom saade tog brons igår, även fast det kändes lite som en vinst!

RSS 2.0