like a rollercoaster

idag skulle man kunna säga att jag har åkt lite av en känslomässig berg-och-dalbana.

till att börja med så har vädret varit förstklassigt idag, bara en sån sak är ju värd att fira i princip. tog en sväng på stan och dreglade över allt vårnytt som finns överallt, sprang på två fina pinglor och tog en kaffe i solen innan det var dags för mig att hämta nyckeln till min nya bostad och allt kändes så fruktansvärt jäkla bra! 

...tills jag kom in i lägenheten. alla dessa skavanker!!!!!! det är saker som går att fixa till självklart men va fan, rent ut sagt, det var inte riktigt så här jag hade tänkt mig att det skulle bli.

min änglamamma kom och tröstade och åt tacomiddag som plåster på såren och genast kändes allt liiite bättre.

nu blire filip & fredriks podcast tills john blund är här...


mars 2012

Mars månad är fullproppad av händelser och jag bara älskart!

• HURGHADA
En vecka i solen med mamma för att ladda upp inför våren och sommaren som fasen inte är långt bort nu!!!!!

• FLYTT
Både ris & ros på den här punkten eftersom jag helst av allt skulle bott kvar i lyan ett tag till, men det känns förjävla skönt att jag har fått tag i en ny lägenhet överhuvudtaget!
 
• REUNION I DESS FINASTE FORM
Det bästa på hela månaden skulle jag vilja påstå! Min american girl kommer hem en sväng och samtidigt återvänder också dom norska jenterna. Ni förstår ju själva, det bubblar av lycka inombords bara jag tänker på't!



glory days

som jag förutspådde blev kvällen/natten igår en riktig höjdare. det finaste sällskapet man kan önska sig och endel av dom fulla av överraskningar och jäger!

idag har jag haft bakishäng på mjölkfabriken. eller bakishäng och bakishäng vet jag inte om man kan kalla det, mest häng bara eftersom jag inte har varit ett dugg bakis idag och det är ta mig fasen ett under!

tonight's the night

idag har jag en slapp lördag när jag glider omkring hemma i mysisar och svintohår samtidigt som jag packar upp det sista från resan (vissa saker tar lite för lång tid för mig) och börjar packa ner mitt liv i kartonger igen för om en vecka går flyttlasset.

MEN ikväll är det kalas som gäller och jäklar vad jag ser fram emot det! en helkväll med sköna typer så det kan ju inte bli annat än succé om jag känner det där härliga gänget rätt. vinet står på kylning och strax efter klockan 19 ska det korkas upp!

honey, i'm home!

ikväll klockan 19.10 landade jag på norrköpings flygplats efter en störtskön vecka i hurghada som har innehållit allt vad en semestervecka ska innehålla och lite till.

ögongodis på flyget, sagolikt hotell, strålande sol, vattenpipa, salt havsvatten, poolhäng, rödbränd hud, cider på altanen, enorm fukostbuffé, mysiga restaurangbesök, galna taxiresor, prutande, båtåkande, delfiner och mängder med handsprit!


















RSS 2.0