trouble is her only friend and he is back again

sitter. verkligen. i. skiten.
det nya året är snart här och jag är ganska säker på att jag inte kommer få den bästa starten på 2012.

mitt vikariat sjunger på sista versen
OCH SOM GRÄDDE PÅ MOSET
ringde en tjej igår och frågade om hon fick komma och kolla på min lägenhet på söndag. satt med telfonen i näven och såg ut som en fågelholk ungefär. vad saru saru?
vad bra att JAG får info om att lägenhet ligger ute för allmän beskådan och vad bra att JAG har fått info om att jag måste flytta. suveränt!
letar ny lägenhet för fulla muggar men det verkar va ett mission impossible i den här staden tyvärr. tips mottages mer än gärna!


Caroline Lindblom @ Platensgatan 27
30 april 2011 - 2 april 2012

inte ens ett år fick vi tillsammans, världens bästa lägenhet och jag...

uppdate

sen jag kikade in här senast har det hänt lite om man säger.
jag har hunnit fylla 20, handlat på systemet för första gången och fått visa leg, haft kalas, handlat på systemet utan att behöva visa leg, varit i norge för första gången, haft en unik utekväll i oslo med isabelle och haft halsfluss. även det sistnämnda för första gången.

ett litet axplock av vad jag har pysslat med den senaste tiden. roligt har jag haft iallfall! (om man bortser från halsflussen)

norgeresan är en historia för sig men jag kan säga så mycket som att det var precis vad jag behövde! och nu sitter jag här i min soffa. 20 år gammal, knaprar kåvepenin, dricker nyponsoppa och undrar vad för äventyr som lurar bakom hörnet. jag är sugen på livet!


RSS 2.0