heaven in a barn

hade fridag igår och då passade det perfekt med en liten kvällsutflykt. för en sån som mig skulle man nästan kalla det en ultimat utflykt.
i en lada ute på landet trängdes det fullt med möbler och inredningsprylar tillsammans med mängder av folk. där trivdes jag som fisken i vattnet och inspirationen bara flödade! blev ännu mer pepp på mitt lilla projekt till lägenheten som jag håller på med för tillfället och fick även idéer till kommande fix och trix :)


lyx, lyx och åter lyx

oh lord vad jag har längtat till den här veckan. äntligen ledigt i hela fem dagar, helt fantastiskt!
för att fira in ledigheten unnade jag mig en tupplur på soffan och en sushimiddag efter det. imorgon fortsätter jag att lyxa vidare på hårmagasinet. min kaluffs behöver en ordentlig omgång vill jag lova och det är inte omöjligt att det  blir ett rejält kap!


bakis and the city

igår var det kalas. ett väldigt trevligt kalas som innehöll allt ett kalas ska innehålla. fint sällskap, det bjöds på korv med bröd, sång och dans, skratt och lek!

idag är det inte lika trevligt dock. gårdagens vodka + redbull och vinboxleken har satt sina spår.
drömde om loka precis innan jag vaknade och var tvungen att ta en snabb promenad i spöregnet till priso för att stilla mitt lokabegär och även köpa föda.  
carrie, miranda, samanatha och charlotte är det perfekta bakissällskapet dagen till ära. har precis avverkat säsong två och trean väntar. där snackar vi tjejer som alltid levererar när man behöver det. speciellt en dag som denna...


like it's her birthday

idag blev jag väckt av en alldeles nykläckt tjugoåring och blev medbjuden på födelsedagslunch, vilken lyx!
efter lunchen skulle självklart systemet invigas men en annan fick snällt vänta utanför och får fortsätta göra det i cirkus 4 månader.

på lördag blir det födelsedagskalas och det gillar vi skarpt!

grattis grattis grattis världens bästa karlsson


augustitjej

grattis till alla karin på namnsdagen idag! det här ska vi allt fira, man måste ju passa på när det finns en anledning.
jag ska fira med att hämta ut ett paket på priso. alltid lika kul det där med paket, även fast jag vet vad paketet innehåller och själv står för betalningen!


monday i'm in love

underbara älskade måndag, aldrig trodde jag att jag skulle tycka om dig så! efter ännu en 24-timmarshelg på mjölkfabriken har jag gjort mig förtjänt av lite ledighet, med betoning på lite dock, men lika skönt för det.

har tagit mig tid till att röja undan i bostaden. numera ser det ut som ett mänskligt hem istället för en svinstia och ikväll är det dags för tvättstugan. där får jag assistans av två ladies, nämligen mamma (som jag tillkallade för att få en ordentlig genomgång efter mitt förra misslyckade tvättstugebesök) och sofia som ringde från sin grännautflykt och var lite sugen på svart tvätt, vit tvätt och allt därimellan!


RSS 2.0