spontaneity

om jag hade haft ett nyårslöfte till det nya året så skulle det varit att vara mer spontan.

nu blev det ju inget nyårslöfte direkt men det kan ju inte skada med lite förändring ändå. så, helt spontant, bokade jag tåg idag och åker och myser i oslo måndag-onsdag.
framsteg caroline, framsteg!



hjälp...

det är svart som natten inne i mitt badrum!
lyset har bestämt sig för att lägga av och då bestämde jag mig för att byta ut dem gamla lysrören mot nya fräscha som inte sviker när man behöver dom som mest, vilket är typ alltid.

det var dock lättare sagt än gjort. fick en guidning över telefonen av pappa i typ en halvtimme bara för att komma fram till vad det var för slags lysrör jag skulle köpa, hur jag skulle ta bort dem gamla och sätta dit dom nya. nu har jag köpt nya och kämpat för att få dit dem men det går inte. helt omöjligt.

det jag vill komma fram till är att det verkligen behövs en karl här i lyan. jag vill gärna se mig som en självständig super-power-woman, men när det kommer till lysrör så måste jag kapitulera.
händig man sökes!


girls night in

nu finns det ingen jul kvar i carros ungkarlslya!
eller, nu ljög jag. i garderoben finns det jättemycket jul kvar eftersom att jag är så fruktansvärt lat och inte har orkat ta upp grejerna till vinden och istället har klämt in allt i garderoben där det redan är full kaos.

om ett tag kommer dom finaste brudarna i stada och myser här heeeela kvällen!


men tja!

jag är så fruktansvärt dålig på det här med bloggeri att jag borde skämmas. så, nu skäms jag!

det nya året har firats in rejält och jag kan inte direkt klaga på årets första vecka för den har varit suverän.
herregud, är det bara en vecka sen det var nyårsafton? känns som en evighet...

jag har liksom haft känslan av att jag inte har gjort speciellt mycket under året som vi just lämnade men vid närmare eftertanke så har jag ju faktiskt hunnit med ett och annat. bara en sån sak som att jag flyttade hemifrån är ju faktiskt rätt bigt om man säger!

RSS 2.0